Η εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1947 σαν ατομική επιχείρηση με τη επωνυμία Τηλέμαχος Μανσόλας και με αντικείμενο την πώληση σχοινιών, σπάγγων και ειδών συσκευασίας.
Η έδρα μας ήταν στην οδό Βλαχάβα 5 και στη συνέχεια στην οδό Πολυκλείτου 14.Σήμερα, με την επωνυμία Ματθαίος Μανσόλας & Σία Ο.Ε. και έδρα την οδό Πολυκλείτου 6, η εταιρεία μας συνεχίζει την πορεία της έχοντας πλέον εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της πέρα από τα παραδοσιακά σχοινιά και σπάγγους με είδη συσκευασίας αλλά και με ειδικά διακοσμητικά κορδόνια, κορδέλες, λινάτσες σε ρολά η με το μέτρο, γάζες, τούλια, διακοσμητικά χόρτα, χρωματιστες λινάτσες, κορδόνια από φυσικά υλικά όπως βαμβακι, γιούτα, κάναβη σιζάλ, χαρτί και πολλά άλλα είδη που μπορείτε να δείτε στην ενότητα “Προϊόντα”.
Στις δραστηριότητες μας είναι και η εκτύπωση ταινιών συσκευασίας, κορδελών (όλων των ειδών και διαστάσεων) καθώς και τσαντών απο διάφορα υλικά.
Παράλληλα με το κατάστημα λιανικής, λειτουργεί τμήμα χονδρικής που απευθύνεται σε καταστήματα πώλησης ειδών συσκευασίας αλλά και οικοδομικών υλικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.